woensdag 27 augustus 2014

Show up!

And yes we did.. we showed up! De perfecte combinatie... Lekker bijkletsen, mooie dingen kijken en inspiratie opdoen. De beurs Show up is een vakbeurs voor Home&Gift. Marleen van Lijn M en ik hebben  mooie woonaccessoires, tassen, stationary, inpakmogelijkheden, noem het maar op (!), bewonderd.  DE plek om nieuwe inspiratie op te doen. 

Ik ben van plan om een andere weg in te slaan met mijn webshop Kookalot. Zo heb ik ontzettend veel ideeën voor nieuwe producten van hout, voor in de keuken. Naast mijn grafische ontwerpen op kook- en keukengebied, ga ik dus ook producten van hout maken, samen met mijn man. Op de vakbeurs heb ik weer wat nieuwe ideeën opgedaan en daar ga ik lekker mee aan de slag.. Stay tuned!

Hieronder een kleine collage van wat artikelen op de beurs. Zelf ben ik helemaal weg van de waxinelichthouders voor aan de muur! 








dinsdag 26 augustus 2014

Theebloem!

Een keer in de zoveel tijd moet ik gewoon even bij de Ikea rondsnuffelen en altijd kom ik wel weer iets leuks tegen. Wat dacht je van deze theebloem? Zo wil ik mijn theetje wel drinken! :-)
Ik drink graag Jasmijnthee en ik heb hele lekkere via mijn webshop Kookalot te koop van Mevrouw Cha (www.mevrouwcha.nl).(http://kookalot.nl/shop/jasmijnthee/) Inclusief leuke theeblik "You are Tearific!"



maandag 18 augustus 2014

Bloempot 2.0

Alweer een paar daagjes terug  van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk!  2 weken even helemaal niets. Geen afspraken, geen dingen die moeten, geen zorgen, met niets of niemand rekening houden! Alleen maar plezier maken met elkaar! En ik moet toegeven.. de eerste dagen lukt mij dat nooit zo goed.. Alles loslaten. Maar op een gegeven moment word ik er een ster ik en wil ik nooit meer naar huis! Nee.. dat is ook een beetje overdreven. :-)

Doordat ik in de wintermaanden een paar weken echt even niets heb gedaan door omstandigheden, kreeg ik in de gaten dat ik daar juist zoveel inspiratie door kreeg! Het is zo goed om soms even alles neer te leggen. Dus tijdens deze vakantie kon ik er makkelijker aan toe geven, ook omdat ik wist wat het me zou brengen! En je kunt pas echt genieten als je hoofd leeg is. Dat kon ik in de winter niet, maar nu juist dubbel op..

Bij thuiskomst zijn we mijn eerste inspiratie-puntje direct gaan uitwerken. Dit was immers ook erg noodzakelijk want ik had geen bloempotten meer voor mijn raam! Gesneuveld, tijdens het transport naar een stylingklusje.. En ik wilde nu eens echt iets anders! Geen standaard bloempot, maar een hangende... met een lekker kek kleurtje. Opgehangen met gewoon.. wol!  Mede mogelijk gemaakt door mijn super handige hubby!Wat vinden jullie?

XOXO Gieta