woensdag 24 september 2014

Wijnrek

Zo hing het wijnrek bij ons in de keuken.. Inmiddels weer verkocht, maar nu ik deze foto's terug zie, ga ik hem snel weer ophangen! :-) Hout geeft zoveel warmte in de keuken. Het rek is nu ook in een verkleinde versie verkrijgbaar, mocht je niet zoveel ruimte hebben. Stal je kookboeken, natuurlijk je lekkere wijntjes, je mooie servies etc. etc. erin! Fijne dag vandaag!
XOXO Gieta


dinsdag 23 september 2014

Mini Bloempot 2.0 :-)

Deze week druk met van alles! Een leuke vintage-winkel en een leuke woning gefotografeerd. Deze ga ik beiden aanbieden aan magazines voor publicaties, dus ik kan er nog niets van laten zien. Maar later meer! 

Verder zijn we druk bezig met onze "kruidenhuisjes" die snel online komen. We zijn nog bezig met verschillende verftechnieken en dat wil nog niet echt.. Ik heb van alles in mijn hoofd, maar het komt er nog niet zo uit! :-) Ken je dat? Heel frusterend. En ik zoek nog een leuke foto-locatie om ze mooi te fotograferen. Ik zoek een hele lichte, strakke, industriƫle keuken en een oud industrieel pand met een leuke verouderde/grijze betonnen muur.. Verder heb ik helemaal geen eisen, haha.. Mocht je je aangesproken voelen? Je ontvangt een gratis kruidenhuisje! :-)

Zojuist een verkleinde versie van de Bloempot 2.0 afgemaakt. In dezelfde kleuren als eerder laten zien, maar alle kleuren zijn mogelijk! Zelfs niet geverfd, ook super leuk! Echt een eye-catcher in je interieur. Deze ga ik ook nog beter fotograferen, maar hier alvast een kleine sfeerfoto..
De hartjes zijn gemaakt van oude dekentjes. Heel simpel, maar super leuk..  Fijne week!







woensdag 17 september 2014

Kookalot-huisje

Ik ben trots... en blij! Vanaf deze week zijn de producten van onze webshop Kookalot in het Libelle Beach Cafe in Haarlem te bewonderen. Dit is voor mij een bevestiging dat ik de goede weg heb gekozen. Dat de keuzes die ik in het verleden gemaakt heb, goed zijn. Alles is nu in balans en alles komt samen. Heel fijn! Ik ben Happy! 
Mijn man William gaat de houten producten, die ik voor Kookalot ontwerp, maken. Hij is daardoor steeds meer betrokken bij Kookalot en dat is leuk!  Het is nu onze webshop! 
En jep, er is absoluut wel eens een discussie, maar het is fijn om ergens samen mee bezig te zijn.:-)

En wat ook zo leuk is...
Met trots kan ik onderstaande woning toch best wel een beetje het Kookalot-huis noemen.. Een super lieve klant heeft allerlei producten van Kookalot gebruikt om de keuken te pimpen en dat moest ik natuurlijk wel even vastleggen.. :-)
Wat wonen ze hier leuk een wat hebben ze het leuk gedaan. Van een hele „gewone” keuken hebben ze iets bijzonders gemaakt!  Vooral het gekozen behang en de kleur-keuze geel is echt super gedaan. 
Check de poster, de Happy-Star theedoek, de Rie Elise Larsen pannenlappen, de leuke voorraadlabels van Kookalot! En niet te vergeten, het wijnrek. Zoals je ziet is dit een kleiner formaat, welke we nu ook aanbieden!
En binnenkort komt een kleinere versie van onze „bloempot 2.0” er voor het raam bij.. Hoe leuk!! 

XoXo Gieta

zaterdag 6 september 2014

The year's last loveliest smile..

De herfst komt eraan! Voor mij heel dubbel.. De zomer is voorbij en die was fantastisch.. We hebben een heerlijke tijd gehad. De winter komt eraan en dan gaat onze grootste meid Robyne naar school. Dat ervaar ik toch als best heftig. De eerste fase is voorbij! Nooit meer hele dagen lekker thuis bij mams.. De juf gaat ze straks vast veel leuker vinden! :-)

Maar de herfst, de herfst betekent ook prachtige kleuren, warmte in huis, gezelligheid.. Daarom heb ik deze illustratie ontworpen. Zie de mooie dingen van de natuur en van de dag. Geniet elke dag! 
Geef de poster een mooi plaatsje in je interieur. Hang het op met masking tape of lijst de poster in. 
Je kunt de poster hier bestellen: webshop Kookalot

Ook die leuke pompoen maken? Heel simpel met schilderstape afgeplakt en geschilderd. Een leuke DIY!

Het emaille-servies dat je op de foto ziet is ook via mijn webshop te koop: VarioPinte servies

Een heel fijn weekend allemaal!
XOXO Gieta






dinsdag 2 september 2014

Pie Box

Het idee om een appeltaart te gaan bakken was een beetje uit nood geboren. Onze appelboom kreeg het namelijk erg zwaar met ca. 40 appels! Dus Robyne en ik aan de slag. Ik zal je de foto's van het bakproces besparen, het komt er in principe op neer dat het 1 grote bende was! Maar dat mag de pret niet drukken, dat maakt het juist leuk!

Ik vroeg Robyne wie ze wel een lekker stukje taart zou willen geven? Grootoma Ali werd meteen genoemd.. En papa! Nou grootoma Ali en papa it is!! Zullen we de taartjes dan ook een beetje leuk als kadootje inpakken? Dat was natuurlijk helemaal top en dan kon Fayenn, die inmiddels weer wakker was, ook iets moois maken.

De "pie-box" ben ik ooit op internet tegen gekomen. Ik heb de vorm van de piebox op een groot stuk papier getekend en de meiden konden het inkleuren.. Gebruik wat dikker papier dan ik gedaan heb, helaas had ik even niets anders. Samen knippen, plakken en TADA! een leuk kadootje om te geven toch? Grootoma Ali  en papa waren in ieder geval de koning(in) te rijk! 

Interesse in een pdf-je van de piebox? Stuur me even een berichtje!

(Die leuke betonnen appel is van Lijn M!)