dinsdag 27 januari 2015

wc-ketting

Sommige dingen zijn zo simpel.. Maar kom er maar eens op! Nu was William zo slim! Robyne gaat al een hele tijd zelfstandig naar het toilet, maar ze kan niet bij de knop voor de lamp.. Dus zij moest ons altijd nog vragen even mee te lopen. Geen probleem natuurlijk, maar hoe stoer is het als je helemaal zelf kan gaan! William bedacht een simpele, ouderwetse trekkoord. Top idee! Wij hebben er met z'n drietjes een leuke kralenketting van gemaakt op een koude zondag, zodat het ook nog eens mooi gestyld is. Blij mee! En misschien kunnen we zo nog wel meer ouders tippen! ;-)
Fijne week!

XOXO Gieta




zaterdag 17 januari 2015

Binnenkijker Bunschoten

Ik kwam toevallig deze presentatie tegen.. De woning heb ik ca. 2 jaar geleden voor verkoop gefotografeerd. Nog steeds heel inspirerend, dus ik dacht.. deel hem even met jullie!
Fijn weekend!

XOXO Gieta




donderdag 15 januari 2015

Fotografie voor Stek Magazine en Lijn M for Now

Het is al weer een tijdje geleden, maar ik heb een mooie reportage mogen maken voor Lijn M for Now en Stek Magazine voor de rubriek "Aan tafel met.."  In deze rubriek word een kijkje genomen bij de mensen thuis die een prachtige zelfontworpen en geproduceerde tafel van Lijn M gekocht hebben. Caroline Huigenbos in Amsterdam was als eerste aan de buurt! Wil je overigens een leuke reis gaan maken? Bij haar moet je echt zijn! (link informatie).  Marleen heeft Caroline geïnterviewd onder het genot van een lekker ontbijtje. Een super leuke setting! Een genot om deze reportage te mogen maken. Een heerlijk licht appartement met super leuke details. Daar kan ik wel een dag fotograferen.. Hieronder een klein verslag. 


Stek Magazine is het online magazine voor interieurliefhebbers en trendvolgers! Download de gratis app in je App Store en lees ook het interview!





XOXO Gieta


woensdag 7 januari 2015

Kindertraktatie Konijntje

Het is al weer even geleden, maar ik wil jullie toch nog even de traktatie van Robyne laten zien! 
Misschien inspiratie voor jouw spruit... ;-)

Robyne is gek van haar knuffel "konijntje grijs".. Konijntje was ooit bruin, maar idd.. met recht.. nu "konijntje grijs". Het leek mij wel leuk om daar iets mee te doen! Via Pinterest kwam ik een heel schattig paashaas-zakje tegen en die wilde ik graag na-maken! 

Men neme:
- een handige schoonmoeder;
- vilt, heel goedkoop verkrijgbaar bij de Action;
- een witte stift of iets anders natuurlijk 
om oogjes en een neusje mee te creëren;
- wol of touw om het zakje dicht te maken.


Het figuurtje hebben we op het vilt getekend en uitgeknipt. Toen dichtgemaakt met de naaimachine. Opening tussen de oortjes houden, zodat de inhoud er nog in kan..

Inhoud? Heel simpel.. Een danoontje met leuk lepeltje van de Hema en wat "prinsessekoekjes" (onderhandeling met Robyne was geslaagd..;-)) samen met een klei-potje en figuurtje van de Zeeman.

Als labeltje heb ik leuke dierenfiguurtjes gemaakt. Wanneer alle kindjes hun traktatie hadden geopend konden ze met het labeltje daarna samen nog leuk domino spelen! Vind je dat ook leuk? 
Mail me, ik kan je de A-4tjes zo mailen! 
Uitprinten op wat dikker papier, knippen en klaar is kees!



Inmiddels is ze al naar school! Wat een verandering zeg! En wat heftig voor zo'n ukkie! Ze vind het het enorm spannend maar ook erg leuk.... 


Fijne week!
XOXO Gieta