vrijdag 20 februari 2015

Bloomon

Wat een leuk concept! Soms geen tijd om bloemen te gaan kopen? Het staat zo leuk, maar vaak gunnen we onszelf de tijd niet om een mooie bos te kopen. De oplossing is Bloomon! Prachtige, bijzonder bossen bloemen worden gewoon bij je thuis bezorgd. Je kunt zelf kiezen wanneer! Ben je niet thuis? Dan word het gewoon bij de buren afgeleverd. Je kunt een abonnement nemen, zodat je altijd van een verse, bijzondere bos bloemen bent voorzien!

Ook kun je een vriendin blij maken met een kadobon van Bloomon. En ik kreeg zo'n gave kadobon van een lief vriendinnetje voor mijn verjaardag!

XOXO Gieta







donderdag 19 februari 2015

Leuke binnenkijker!

Ik mocht weer in opdracht van het Stek Magazine en Lijn M for Now een hele leuke binnenkijker fotograferen! Een heerlijk fris huis, helemaal mijn stijl. Wat ik met name heel leuk vind is hoe de muur geschilderd is! Heel simpel, maar gaaf effect.. Marleen van Lijn M for Now heeft de bewoonster Milou geïnterviewd waarbij de eettafel centraal staat. Lijn M for Now maakt deze tafels zelf, echte eye-catchers! Zoek jij ook zoiets of heb je zelf ideeën? Neem eens contact op! 

Het frisse, nieuwe Stek magazine is ook weer te downloaden. 
Leuke tips voor je interieur! 

Hierbij een overzicht van het leuke huis van Milou!

XOXO Gieta























donderdag 12 februari 2015

Lunch-post!

Ik merk dat mijn dochter Robyne het zo leuk vind om een kaartje te ontvangen. Helaas kreeg ze er niet zoveel op haar verjaardag en ik realiseerde me dat ik zelf ook heel weinig kaartjes verstuur!
Daar ga ik verandering in brengen en ik ga er een projectje van maken anderen te inspireren wat attenter te worden met kaartjes. Vooral kaartjes voor kinderen! Maar dat is plan B..

Plan A! Robyne gaat nu een paar weekjes naar school en de start was niet makkelijk. Maar nu vind ze (en mams..;-) het zo geweldig! Ik vind het leuk om briefjes in haar lunch-trommeltje te stoppen.. Gewoon om haar even te laten weten dat ik van haar hou. Een getekend hartje zegt al genoeg! Dan zie ik zo voor me dat ze haar koekje pakt en ziet dat mama aan haar denkt en niet vergeet! Misschien beetje overdreven, maar dat geeft me gewoon een goed gevoel.

Nu zou dit eigenlijk voor iedereen zo leuk zijn. Voor je lieve man/vriend, zoon/dochter, vriendin.. Noem maar op! Daarom heb ik lunch-post ontworpen. Leuke kaartjes voor volwassenen en kinderen..
Ik wil heel graag om de maand nieuwe kaartjes ontwerpen met een tekst dat mij inspireert en wat anderen kan inspireren. Ook wil ik mooie teksten verzamelen voor kinderen die kunnen lezen. Happy-teksten, lieve teksten, inspirerende teksten, educatieve teksten.. En ik wil leuke symbolen verzamelen voor kleine kindjes die nog niet kunnen lezen. Dat wordt een uitdaging! 

Dit zijn de eerste 3, nu net besteld bij de drukker! Op de achterzijde kun je zelf iets schrijven of tekenen. Ik wil ze graag als download gaan aanbieden, maar je kan ze ook gedrukt in setjes bij me bestellen, mocht je interesse hebben. Ik ga ze zelf in ieder geval veelvuldig gebruiken en weggeven.. 

Zodra ze gedrukt binnen zijn, zal ik er een mooie foto-presentatie van maken.

Spread the love!!
XOXO Gieta




dinsdag 3 februari 2015

Valentijn-hanger

Valentijnsdag komt eraan.. En ik heb mij voorgenomen om deze dag niet alleen in het teken te laten staan van mijn liefde voor mijn man William maar ook nog extra mijn liefde voor mijn lieve kids kenbaar te maken. Ik denk aan een lief briefje in hun broodtrommeltje, een extra zoen, een extra compliment, een klein kadootje misschien.. Even stil staan bij hoe blij ik met mijn gezin ben en hoe trots ik op ze ben! Door drukte, stress schiet dat er zo vaak bij in helaas.

Ik loop nog met het idee rond om leuke "lunchnotes" te gaan ontwerpen zodat je wat vaker iets liefs kan zeggen tegen de mensen waar je van houd. Een extra stimulans zeg maar! ;-) Word vervolgd..

Toen ik vorige week het touwtje van de lichtknop in het toilet aan het pimpen was, kwam ik op het volgende idee.. Ik had ook nog zo'n "ouderwets" touwtje in de slaapkamer! Wat als ik daar nou eens een leuke houten hanger van maakte. Leuk voor Valentijnsdag! Je kan hem ook als deurhanger etc. gebruiken. En ik kan er bijvoorbeeld ook een leuk hartje, snorretje of wolkje op schilderen! 

Vind jij het ook wat om weg te geven aan iemand die je lief is? Je lieve mams, vriendin of vriend? Mail me dan en zeg maar wat jij er graag op wilt hebben! info@gieta-arendsen.com. De hangers zijn € 9,50 per stuk incl. verzendkosten. 
Je kunt de hanger natuurlijk ook heel leuk zelf maken!

Van alle bestellingen zal ik er 1 extra gratis verloten!
XOXO Gieta